Actuele zaken
Prijslijst
Kijk hier voor de volledige prijslijst. lees meer..

Aroma Massage
Heerlijke lichte massage, met 100% natuurlijke aromatische oliën. lees meer..

Voedingsadvieur
Individuele begeleiding, om natuurlijk te eten. Ontvang € 35.00 voor 1 uur korting op een volledige begeleiding. lees meer..

Ayurvedisch koken
Workshop voor 1 tot 3 personen, op locatie. lees meer..

Workshop essentiële oliën
Maak kennis met essentiële oliën. Deze workshop kost € 5,00 lees meer..

Gun uzelf een Abhyanga
Traditionele Indiase olie massage lees meer..

Marma verlicht
Pijnbestrijding en emotionele verlichting via drukpunt massage lees meer..

Agenda
Heeft u interesse voor een lezing, workshop of demonstratie, raadpleeg dan de agenda. lees meer..

Cadeaubon
Doe een massage kado. lees meer..
Recensies
2016-05-17, Ria Hagenbeek
21 -04-2016 Heb ik genoten van een indrukwekkende Abhyanga massage. Een fijne massage heel je lijf wordt onderhanden genomen, zeker de moeite waard om nog eens te ondergaan. Nog bedankt en tot een volgende keer!

2015-04-17, Bianca van Rees
Dinsdag 14 april een privé-workshop Abhyanga gehad van Nyantrie. Het was super om dit te leren en het was zeker ook gezellig. Een goede uitleg van de grepen en ook duidelijke informatie meegekregen m.b.t. het geheel van Ayur Veda. Een hele mooie massage om te geven, maar ook te ontvangen! Ik kom zeker nog terug om weer een workshop te volgen! Groetjes en succes toegewenst! Bianca van Rees

2014-12-09, Annelieze
Vanmorgen van een traditionele Abhyanga behandeling genoten, ik vond het erg fijn en heel apart om mee te maken. Ik geniet er op dit moment nog van na en ik verwacht dat het misschien ook wel langer een effect zal hebben. Iedereen die dit leest, probeer het eens, je krijgt er geen spijt van. De ontvangst, de behandeling en het napraten heb ik als heel fijn ervaren. Ik ga zeker nog een keer terug.

2014-11-15, Ineke
Vandaag een Abhyanga massage ontvangen van Nyantrie. Ik vond het super ontspannend en ik kon voelen dat de behandeling met hart en ziel werd gegeven door haar, ik kom zeker nog eens terug! Een echte aanrader.

2014-02-06, Margot
Gisteravond samen met mijn dochters een erg leuke massage-workshop gekregen van Nyantrie, die dat toppie deed. Heel leerzaam, lekker en gezellig. Nu gaan we thuis verder!

2013-06-27, Lisette
Ik heb afgelopen week genoten van een tradionele abhyanga massage bij Nyantrie. Pure ontspanning van top tot teen met als bonus een zachte huid door de hoeveelheid olie die gebruikt is. De duidelijke uitleg vooraf en het afsluitende praatje maakte deze behandeling kompleet. Het was voor mij een speciale ervaring en zeker voor herhaling vatbaar!

2013-06-18, Manon Pijnenburg
Een aantal weken geleden heb ik bij Nyantrie een afspraak gemaakt i.v.m. hoofdpijnklachten. Onze eerste afspraak was een anamnese waar ze mijn klachten goed onder de loep nam. Aan de hand van die afspraak heeft ze een behandeling voor me uitgezocht, genaamd: shiro-abhyanga. Dit was een vrij heftige hoofdmassage waarmee ze zoveel druk op mijn hoofd gaf (door wrijving, kloppen en tikken) waardoor mijn hoofd de gehele dag licht en leeg aanvoelde. Een erg prettig en ontspannen gevoel! Echt een aanrader!